söndag 3 februari 2013

Fulspel från högeryttern


Den politiska majoriteten i Karlstad (FP, M, C, MP, KD) ondgör sig i en debattartikel i VF om att Vänsterpartiet är emot lov.

Lagen om valfrihet är en lag som när det kommer till kritan, endast kommit till för att få in fler privata företag i omvården. Sen får de påstå vad de vill.

Varför har man kallat det just Lagen om valfrihet? För att när partier som värnar om individen och ansvarigt användande av skattemedel motsätter sig den, då kan högern säga att de partierna är emot valfrihet.

Fulspel så till och med en italiensk fotbollsspelare skulle skämmas.

"Att driva ett företag med syfte att gå med vinst är inget konstigt, det är helt naturligt att det ligger i ägarens intresse att vilja gå med vinst." 
Visst är det så, jag kunde inte hålla med mer. 

"Vi representanter från majoriteten ser inga som helst bekymmer med att kommunala medel är med och finansierar de privatägda skolorna."
Inga som helst bekymmer? 

"man säger framför allt nej till den enskilde individens rätt att själv välja vilken skola denne vill gå på och man säger även nej till möjligheten för den enskilde eleven att gå i en skola med utvecklingsmöjligheter."
Nej, det man framför allt säger nej till är att skattepengar används till fel saker! Och ska jag läsa det som att kommunala skolor, skola drivna av landstinget eller icke vinstdrivande alternativ inte kan utvecklas?

Citaten är hämtade från debattartikeln.
http://www.vf.se/asikter/debatt/vansterpartiet-sager-nej-till-den-enskildes-valfrihet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar